main logo
3113

Imagini incredibile: Un avion cât pe ce să se prăbuşească din cauza vântului puternic

Un avion cât pe ce să se prăbuşească din cauza vântului puternic, însă pilotul a luat o decizie extraodinară. Acesta a întors avionul de-a latul pistei şi a decis să decoleze iar în ultima secundă.

Un avion cât pe ce să se prăbuşească din cauza vântului puternic

Amintim că o furtună violentă s-a năpustit acum două zile deasupra Irlandei şi nordului Marii Britanii, relatează Știri.md cu referire la publika.md.

În cosencinţă, doi oameni au murit, transporturile au fost paralizate iar aproape 400.000 de locuinţe au rămas fără curent electric. Pasagerii unui avion, între care se aflau şi români, au trecut prin mari emoţii. Rafalele de vânt l-au obligat pe pilot să repete de mai multe ori manevrele de aterizare.

Prima furtună puternică a sezonului s-a abătut mai întâi asupra Irlandei. Vântul care a atins 160 de kilometri pe oră a făcut, aici, prima victimă: o turistă din Elveţia. Împinsă de vânt, rulota în care dormea s-a prăbuşit în mare, de pe o faleză. 

În Irlanda de Nord, un bărbat a murit, iar altul a fost grav rănit după ce au fost striviţi de un copac doborât de vânt. Cei doi făceau o reparaţie într-un parc forestier.

Un alt copac s-a prăbuşit peste autobuzul unei echipe universitare de fotbal, dar sportivii au avut noroc şi au scăpat fără răni grave. Printre şoferii care au înfruntat ploaia şi vântul s-au aflat şi români stabiliţi în Irlanda.

Alţi români au trăit momente dramatice într-un avion care zbura spre Dublin. Pilotul a încercat de trei ori să aterizeze dar, de fiecare dată, a fost nevoit să înalţe din nou aparatul în ultimul moment, din cauza vântului puternic. Avionul a aterizat, până la urmă, în Anglia, la Liverpool. Speriaţi, pasagerii au preferat să coboare şi să rămână la sol.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării