main logo
383

Imagini de la atentatul din Columbia: 21 de morți și 68 de răniți

21 de persoane au murit și cel puțin 68 au fost rănite, joi, într-un atac cu mașină-capcană, la Academia de Poliție din capitala columbiană Bogota.

Bilanțul atentatului din Columbia: 21 de morți și 68 de răniți

„Din nefericire, bilanţul preliminar este de 21 de persoane ucise, inclusiv autorul, şi de 68 de răniţi, care au fost transportaţi la diferite spitale”, a semnalat poliţia columbiană, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Noul bilanţ dublează cifra morţilor vehiculată de-a lungul zilei, când se ştia de 10 persoane, iar vicepreşedinta columbiană, Marta Lucia Ramirez, declara că sunt 11 oameni ucişi.

Atacul asupra Şcolii de Poliţie „General Francisco de Paula Santander”, unde studiază tineri din Columbia şi din alte ţări latino-americane, a fost comis joi, puţin după ora locală 9:30.

Poliţia a precizat că au fost utilizate 80 kg de explozibil, încărcate într-un vehicul care „s-a izbit în mod violent” de academia de poliţie.

Autorităţile l-au identificat pe autor, dar nu au informat despre posibile legături ale acestuia cu vreuna dintre grupările armate ilegale.

Motivele producerii atacului sunt încă investigate de procurorii columbieni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării