main logo
2188

Imagini cu soția lui Kim Jong Un, în lacrimi. Care este motivul

Prima doamnă a Coreei de Nord, Ri Sol Ju, a plâns alături de soțul ei, Kim Jong-un, în timp ce acesta cânta imnul național în timpul unui eveniment care marchează cea de-a 69-a aniversare a armistițiului războiului din Coreea.

Imagini cu soția lui Kim Jong Un, în lacrimi. Care este motivulColaj: știri.md

Filmarea a fost difuzată de KRT, televiziunea de stat nord-coreeană, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

În discursul susținut la acest eveniment, Kim a spus că ţara sa este pregătită să îşi mobilizeze capacitatea nucleară de descurajare a unui război şi să contracareze orice conflict militar cu SUA.

În ultima vreme, Ri Sol-Ju a apărut rar în public. Ea a intrat mai demult în atenţia publicului internaţional, când îşi însoţea soţul la evenimente sociale, de afaceri şi chiar militare, după ce predecesorul lui Kim, tatăl său Kim Jong Il, fusese văzut foarte rar în public în compania soţiei.

Ri a dispărut ulterior din media de stat timp de mai bine de un an, înainte de a lua parte la concert, în februarie anul trecut, ceea ce a stârnit speculaţii privind sănătatea ei sau o potenţială sarcină.

Serviciul naţional de informaţii a informat parlamentul că aparent Ri Sol Ju nu a luat parte la activităţi în afara reşedinţei pentru a împiedica răspândirea COVID-19, dar „se joacă cu copiii” cuplului. Kim şi Ri ar avea trei copii, dar nu se ştiu prea multe despre ei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării