main logo
998

Imagini cu El Chapo în lacrimi și speriat de ce îl așteaptă în SUA

Imagini în premieră cu El Chapo în lacrimi au fost dezvăluite de Departamentul american de Justiție, după anunțul verdictului în procesul de la Tribunalul din Brooklyn.

Imagini cu El Chapo în lacrimi și speriat de ce îl așteaptă în SUA

Marți, un juriu format din 12 persoane a decis că şeful temutului cartel al drogurilor Sinaloa din Mexic, Joaquin Guzman, este vinovat pentru toate cele zece capete de acuzare, printre care trafic de droguri, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

După anunțarea verdictului, Departamentul american de Justiție a dat publicității, în premieră, imagini cu El Chapo plângând în momentul în care a ajuns în Statele Unite, după ce a fost expulzat în 2017, scrie The Sun.

Guzman a fost expulzat în Statele Unite în ianuarie 2017, la doar o zi după ce Donald Trump a preluat președinția. El fusese arestat în 2016 în Mexic, după două evadări spectaculoase din închisorile mexicane.

În schimb, la anunțarea verdictului, marți, la Tribunalul din Brooklyn, El Chapo nu a avut nicio reacție. De abia după ce jurații au părăsit sala, El Chapo a zâmbit și i-a făcut cu mâna soției sale, aceasta din urmă transmițând la final că ”se simte bine”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării