main logo
615

Henri Chenot, nutriționistul vedetelor, a murit la vârsta de 77 de ani

Nutriţionistul francez Henri Chenot, renumit pentru dietele sale destinate VIP-urilor, a murit, în noaptea de marţi spre miercuri la Lugano, în Elveţia, la vârsta de 77 de ani, informează presa italiană, care precizează că decesul survine în urma unei „îndelungate boli”.

Henri Chenot, nutriționistul vedetelor, a murit la vârsta de 77 de aniFoto: chenot.com

Inventator al unei diete care îi poartă numele, începând din anii 1980, omul de afaceri i-a făcut pe clienţii săi bogaţi să piardă kilograme în schimbul unor sume mari de bani, în centrele sale de lux de la Merano, un oraş balnear din Tirolul de Sud, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Printre clienţii săi s-au numărat politicieni (fostul premier italian Silvio Berlusconi, fostul preşedinte al Kazahstanului Nursultan Nazarbaev), sportivi (Diego Maradona, Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo) şi vedete din showbiz (Luciano Pavarotti, Naomi Campbell).

După ce a decis să se retragă în 2020, Henri Chenot a ales în octombrie să încredinţeze secretele metodei sale lui George Gaitanos, care a colaborat cu el din 2013. Grupul Chenot, cu sediul în Elveţia, are nouă centre în opt ţări, din Muntenegru, în Maroc şi până în Malaezia şi Rusia, scrie AFP.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării