main logo
523

HBO va difuza un documentar despre serialul Game of Thrones

Documentarul 'Game of Thrones: The Last Watch' va prezenta din interior filmările realizate în sezonul final al popularului serial şi va fi difuzat, în exclusivitate de HBO, la 26 mai, relatează EFE.

HBO va difuza un documentar despre serialul Game of Thrones

Regizoarea britanică Jeanie Finley s-a implicat în filmările realizate timp de peste un an ale celui de-al 8-lea şi ultim sezon cu mai multe camere care au surprins procesul de elaborare şi activitatea echipei de actori, potrivit HBO, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

Documentarul prezintă telespectatorilor, prin intermediul unui material inedit înregistrat în spatele camerelor de filmare, „marea provocare” de a recrea în studiouri atmosfera serialului, locaţiile spectaculoase din Spania şi Irlanda de Nord, precum şi efortul de a face faţă condiţiilor meteo extreme, termenelor de predare imposibile şi armatei de fani avizi de „spoilere”.

Pentru aceasta, Finley a avut „un acces fără precedente” la filmări pentru a realiza „o cronică intimă şi personală din tranşeele producţiei”.

Game of Thrones: The Last Watch este, potrivit HBO, „mai mult decât un „making of” pentru că spune adio unei lumi create din nimic şi care a provocat atâtea emoţii”.

Documentarul, cu o durată de două ore, va fi lansat la o săptămâna după difuzarea ultimului episod al serialului, pentru a putea dezvălui noi detalii fanilor, se arată într-un comunicat difuzat de HBO.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării