main logo
610

Haos pe aeroportul din Cluj Napoca: 9 zboruri au fost anulate

S-a instalat haosul sâmbătă seara pe aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca din cauza codului galben de ceață.

Haos pe aeroportul din Cluj Napoca: 9 zboruri au fost anulateHaos pe aeroportul din Cluj Napoca: De ce au fost anulate 9 zboruri

Nouă zboruri au fost anulate şi, cu toate că s-a luat această decizie pentru siguranţa călătorilor, mulţi dintre pasageri au răbufnit, transmite Știri.md cu referire la stirileprotv.ro

În plus, nicio aeronavă nu a primit permisiunea să aterizeze. Aşa că opt avioane au fost direcţionate către Sibiu.

Niciun avion nu a mai decolat de pe aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca începând cu ora 16.

Ceaţa care a acoperit judeţul Cluj este atât de deasă încât în zona aeroportului vizibilitatea a scăzut sub 10 metri.

Măsura de a anula curse aeriene a fost luată pentru siguranţă călătorilor. Şi peste o mie de oameni care ar fi trebuit să plece spre Marea Britanie, Germania, Italia sau Elveţia au fost nevoiţi să îşi schimbe planurile.

“Noi am venit din Baia Mare ca să călătorim spre Londra. Ni s-a anulat zborul şi ni s-a spus să vin să stăm la rând ca să ne repogrameze”, spune un bărbat.

“Eu mi-am luat bilet pentru Bari. Iar eu mi-am făcut rezervare pe booking şi pierd. Cam 60 de euro pe bilet şi 450 de euro bookingul. Au spus că forţă majoră, nu au ce face”, a transmis un alt pasager.

La aflarea veştii, unii s-au revoltat.

“Eu sunt operată la picior, copiii au vrut să îmi facă o surpriză. La ora 16 am făcut check-in-ul şi ne-au scos fără un gram de apă, ca pe o măsea stricată. Descurcaţi-vă”, spune o femeie.

“Ni s-a promis cazare, mâncare şi că totul o să fie în regulă, dar până la urmă nu ne-au mai dat nimic, că e vina naturii”, a transmis un tânăr.

“Organizare zero. Efeciv lumea s-a înghesuit în faţă, nimeni nu a făcut ordine, ca să se stea frumos la rând”, a spus o altă femeie.

În plus, avioanele care ar fi trebuit să aterizeze au fost redirecţionate către Sibiu, iar pasagerii au fost transportaţi cu autocarele până la Cluj-Napoca, potrivit reprezentanţilor aeroportului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării