main logo
824

Greşeala amuzantă făcută de producătorii Game of Thrones

Game of Thrones este un serial care a ridicat standardul producţiilor televizate în ceea ce priveşte efectele speciale şi editarea video, însă producătorii au uitat un pahar de cafea într-un cadru în care aparea Daenerys şi Jon Snow.

Greşeala amuzantă făcută de producătorii Game of Thrones

Locul acțiunii era desfășurat în castelul Winterfell, în episodul cu numărul 4 al sezonului 8, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.ro.

Având în vedere acţiunea se petrece în timpul în care băuturile moderne nici nu existau,  se pare că cineva a uitat paharul de cafea pe masa la care stătea Daenerys, fără ca nimeni să observe că obiectul se află acolo, scrie Daily Mail.

În urma difuzării serialului, fanii au început să facă glume pe reţelele sociale.

”Aici am ajuns acum: O cafea de la Starbucks! / Dacă acela este paharul de cafea al lui Daenerys, îmi pare rău pentru ospătarul care a trebuit să-i scrie numele pe el (de obicei, în Game of Thrones, numele personajelor conţin toate tilurile nobiliare ale acestora - n. red.). / Am sărit peste scena în care Daenerys descoperă cafeaua cu lapte cu aromă de dovleac”, au fost doar câteva dintre reacţiile oamenilor pe reţeaua socială Twitter.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării