main logo
404

Green Spots: Arhitecţii români au proiectat încărcătoare stradale solare

Arhitecţii români au proiectat încărcătoare stradale solare! Green Spots sunt locuri în care oricine şi oricând îşi va putea încărca telefonul sau laptop-ul, iar în funcţie de design, utilizatorul ar putea profita şi de mobilierul inclus în staţia de încărcare.

Green Spots: Arhitecţii români au proiectat încărcătoare stradale solareGreen Spots: Arhitecţii români au proiectat încărcătoare stradale solare

Invenţia echipei Triptic Studio, funcţionează 100% pe bază de energie solară, fiind o soluţie eco pentru metropole. Deocamdată, este cert doar că acestea vor apărea pe străzi foarte curând, dar încă nu se ştie în care oraşe, transmite Știri.md cu referire la Canal3.md

Primul încărcător Green Spots public a fost plasat în cadrul festivalului de muzică Untold de la Cluj, care a avut loc în luna august.

Încărcătoarele eco există în trei modele, ce au între 6 şi 12 mufe USB, şi cântăresc până la 150 de kilograme. Toate vor fi echipate cu routere pentru internet prin Wi-Fi şi camere video pentru supraveghere. Triptic Studio va lansa oficial staţiile Green Spots joi, pe 25 octombrie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării