main logo
893

Graffiti de la care ți se taie respirația: Totul este o iluzie optică

Când te gândești la graffiti, cel mai probabil, îți vin în minte scrijeliturile pe pereții din spatele blocului în care ai crescut. Există însă unii care au dus această pasiune la un cu totul alt nivel.

Graffiti de la care ți se taie respirația: Totul este o iluzie opticăFoto: playtech.ro

La fel cum unii pictori se joacă cu mintea ta prin intermediul unor tablouri pe care le vezi la un muzeu, portughezul Odeith vrea să te impresioneze cu creațiile sale stradale, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

El este un pionier în graffiti amorf, un stil de creații grafice de ce nu te poți bucura cum trebuie decât dacă le privești dintr-o anumită perspectivă.

Odeith-graffiti-1

De fiecare dată, creațiile lui Odeith par pline de viață. Aproape niciodată, nu ai crede că este vorba doar de un desen simplu pe un perete sau altă construcție banală de ciment. 

Comparativ cu alți artiști din acest domeniu, este evident din primul moment că ceea ce face el este neobișnuit și diferit în cel mai spectaculos mod cu putință.

Popularitatea sa a explodat în ultimele luni datorită creației de mai sus, un autobuz care pare părăsit. Acesta a fost realizat cu lux de detalii pe un corp de ciment din interiorul unei clădiri. 

Dacă nu ai fi văzut imaginea de mai jos, ai fost fi fost convins că este cât se poate de adevărat. Eventual, te-ai fi întrebat cum a ajuns acolo.

Ca iluziile optice ale lui Odeith să funcționeze, el caută să picteze în zone neobișnuite, în colțuri de clădiri și suprafețe uitate. Aproape de fiecare dată, rezultatul final este șocant.

Ca orice artist de graffiti, Odeith a început cu desenarea de litere 3D care păreau că plutesc în fața clădirilor. Într-un interviu acordat recent însă, el a spus că s-a plictisit de acele creații și a căutat să facă ceva original, memorabil și se află într-o permanentă evoluție. Întotdeauna vrea să atingă un nou nivel.

odeith-5

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării