main logo
545

Grădiniță atacată cu rachete la Zaporojie: Patru oameni au fost răniți

Trupele ruse au lansat un atac cu rachete asupra orașului Zaporojie, în dimineața zilei de luni, 21 octombrie. Autoritățile ucrainene anunță că în urma atacului a fost puternic avariată o grădiniță din oraș. Patru oameni au fost răniți. Operațiunile de căutare și salvare continuă.

Grădiniță atacată cu rachete la Zaporojie: Patru oameni au fost rănițiFoto: ДСНС України

Potrivit informațiilor de la ora 10:30, patru persoane au fost rănite în atacul cu rachete asupra unei grădinițe din Zaporojie. Două persoane, care au fost scoase de salvatori de sub dărâmături, au fost internate în spital pentru îngrijiri medicale, transmite Știri.md cu referire la ziar.md.

„În această dimineață, trupele ruse au lansat un atac cu rachete asupra sectorului rezidențial al orașului. A fost parțial distrusă clădirea cu două etaje a grădiniței. Unda de explozie și resturile au avariat mașinile care se aflau în apropiere”, a anunțat Serviciul pentru Situații de Urgență din Ucraina. 

Persoanele rănite au fost internate la spital. Operațiunile de căutare și salvare continuă, iar salvatorii ucraineni spun că numărul victimelor ar putea crește.

Foto: ДСНС України

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării