main logo
1869

Glumele apărute în mediul online, după ce Johannis s-a vaccinat

Preşedintele Klaus Iohannis s-a imunizat împotriva COVID-19 vineri, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”.

Glumele apărute în mediul online, după ce Johannis s-a vaccinat

Președintele a primit prima doză din vaccinul dezvoltat de Pfizer și Biontech și urmează să o primească pe a doua peste 21 de zile, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

”Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare şi vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient şi recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricţie ne vor scoate din pandemie”, a afirmat preşedintele la plecarea de la Spitalul Militar Central.

Glumele apărute în mediul online după vaccinarea președintelui

După imunizarea președintelui, remarcile în mediul online nu au întârziat să apară. 

Majoritatea internauților au remarcat brațul lucrat al președintelui și au făcut glume privind timpul pe care Iohannis îl petrece la sala de forță. 

„Ca unul care se pricepe cât de cât la asta, pot spune sigur că la Cotroceni au sală de forță și cineva o și folosește”, a scris Marian Godină pe Facebook.

„Cred că după ce președintele Iohannis și-a arătat astăzi mușchii, mai mulți români se vor apuca mai degrabă de sala, decat sa se vaccineze! 💪💪💪”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării