main logo
1401

Glumă cu final tragic: O femeie deghizată în fantomă, ucisă de un vecin

O femeie a fost împușcată după ce s-a deghizat în glumă în fantomă care să-i sperie pe vecini.

Glumă cu final tragic: O femeie deghizată în fantomă, ucisă de un vecinColaj: știri.md

Victima neidentificată, despre care se spune că are vârsta cuprinsă între 20 și 25 de ani, străbătea străzile din Naucalpan de Juarez, Mexic, purtând o rochie albă și un voal, în încercarea de a înspăimânta locuitorii din cartierul San Miguel Doram pe 15 octombrie, transmite Știri.md cu referire la alephnews.ro.

Femeia se deghizase în „Femeia plângătoare”, cunoscută sub numele de „La Llorona” în America Latină, o fantomă despre care se spune că merge pe străzi plângându-și copiii morți.

Conform folclorului, figura terifiantă merge pe Pământ disperată după ce și-a înecat cei doi copii într-un râu într-un acces de furie, după ce și-a văzut soțul cu o altă femeie.

Localnicii au spus că au văzut-o pe femeia-fantomă rătăcind zona pe 15 octombrie în timp ce striga „ay, mis hijos”, însemnând „au, copiii mei”.

Un localnic a filmat femeia cu doar câteva momente înainte ca ea să fi fost împușcată de către un vecin speriat. Potrivit rapoartelor autorităților, bărbatul a fugit după ce a deschis focul asupra femeii.

Poliția municipală nu a dezvăluit identitatea victimei și nu au fost raportate arestări în legătură cu crima.

Acest incident se întâmplă intr-o perioada in care mii de mexicani se pregătesc pentru sărbătorile Zilei Morților din Mexic și pentru Halloween.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării