main logo
476

Globurile de Aur: Mai multe vedete, testate pozitiv la COVID-19

Collin Farrell, Brendan Gleeson, Jamie Lee Curtis, Michelle Pfeiffer sunt doar o parte dintre vedetele care au participat la Globurile de Aur și care au anunțat că s-au infectat cu COVID-19 după ce rezultatul testelor a indicat că sunt pozitive, anunță BBC.

Globurile de Aur: Mai multe vedete, testate pozitiv la COVID-19

Celebritățile au fost obligate să se testeze de organizatorii Critics Choice Awards, eveniment care a avut loc duminică la Hollywood, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Organizatorii Galei Critics Choice Awards au cerut teste COVID-19 pentru participanți, pe măsură ce lista abandonului creștea.

Forțate să stea afară, câteva celebrități au intervenit pe rețelele de socializare.

„Îmi pare atât de rău că am ratat astăzi Critics Choice Awards”, a scris Pfeiffer într-o postare pe Instagram. "Da, COVID."

Pfeiffer urma să-i dea actorului Jeff Bridges un premiu pentru întreaga carieră, dar a fost în final înmânat de către actorul John Goodman.

Și Jamie Lee Curtis și-a exprimat, de asemenea, nemulțumirile pe platforma socială, spunând: „Viața în condițiile vieții”.

Măsurile de siguranță pentru COVID-19, cum ar fi cerințele de testare, vaccinare și măști, au fost inconsecvente în acest sezon de premii, potrivit The Hollywood Reporter.

Unele evenimente și ceremonii în persoană nu au necesitat măsuri de siguranță, în timp ce altele, precum Globurile de Aur și Premiile Critics Choice, au cerut testare, dovada vaccinării sau chiar ambele.

Experții în sănătate publică spun că nu sunt surprinși de necazurile recente cu care se confruntă elita premiilor de la Hollywood.

„Acest lucru nu este neașteptat”, a declarat pentru ABC Dr. John Brownstein, epidemiolog și ofițer-șef de inovare la Spitalul de Copii din Boston. „Aveți adunări în interior într-o perioadă în care circulă o mulțime de virusuri, fie că este vorba de răceală sau gripă, și de proximitate fără masca... veți avea o transmitere activă a virușilor”.

Pe măsură ce temerile legate de COVID-19 se estompează și măsurile de siguranță publică scad, cazurile săptămânale au depășit 400.000 pentru fiecare dintre ultimele șase săptămâni, potrivit Centrului pentru Controlul Bolilor, statistici nemaivăzute de la sfârșitul lunii septembrie.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării