main logo
882

Gestul ștrengăresc al prințesei Charlotte în fața publicului

Prezentă la un eveniment în Insula Wight, prințesa Charlotte a stârnit hohote de râs când, în loc să salute audiența, și-a scos limba. Și prințul George a amuzat publicul, după ce s-a aflat că ar fi mâncat o furnică.

Gestul ștrengăresc al prințesei Charlotte în fața publicului

Charlotte, în vârstă de 4 ani, și fratele ei cu doi ani mai mare, George, au mers să-și susțină părinții în cadrul unei competiții nautice origanizată în scopuri caritabile.

În vreme ce George a arătat că și-a pierdut dinții de lapte din față, Charlotte s-a remarcat prin modul copilăresc în care a decis să salute publicul. Copila și-a scos limba, în hohotele de râs ale celor prezenți, notează Daily Mail.

Prințul William a ieșit pe locul 3, în vreme ce ducesa de Cambridge, Kate, a ocupat abia poziția a opta. Competiția a fost câștigată de Bear Grylls, cunoscut pentru documentarele în care prezintă tehnici de supraviețuire în sălbăticie. După ce și-a primit trofeul, el a dat de înțeles că micuțul George a mâncat o furnică.

„(…) Și, de asemenea, prințul George, care a mâncat prima furnică pe ziua de azi! A fost un moment grozav! Bravo ție!”, a spus vedeta.

Prințesa Charlotte și-a scos limba în public, la un eveniment caritabil


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării