main logo
659

Gestul patronului pentru angajatul care a mers pe jos 32 de kilometri

Un student din Alabama ar putea câștiga oricând premiul pentru cel mai conștiincios angajat.

Gestul patronului pentru angajatul care a mers pe jos 32 de kilometriA mers pe jos pentru a nu întârzia. Gestul patronului pentru angajat

După ce mașina i s-a stricat chiar în noaptea de dinaintea primei sale zi la noul job, tânărului nu i-a trecut nicio clipă prin minte să nu se prezinte la serviciu, așa că a mers pe jos 32 de kilometri, transmite Știri.md cu referire la Publika.md

După ce a rugat pe cineva să îl ducă la lucru cu mașina, iar înțelegerea a picat, Walter Carr a mers toată noaptea pe jos, din Homewood, Alabama, până în Pelham, acolo unde se angajase la o companie de mutări.

Tănărul în vârstă de 20 de ani a văzut pe GPS că îi va lua 7 ore de mers pe jos pentru a ajunge, dar nu s-a dat bătut. "Nu am fost niciodată genul de persoană care să renunțe. Știu că pot fi învins doar dacă mă las învins", spune Carr.

Tânărul a plecat spre muncă seara, la 23:40. A ajuns în Pelham în jurul orei 4 dimineața, însă mai avea de mers pe jos până la adresa femeii pe care trebuia să o ajute să se mute. Polițiștii l-au văzut așezat pe marginea drumului, odihnindu-se. Impresionați de povestea lui, l-au dus să mănânce micul dejun, i-au cumpărat și prânzul și l-au lăsat la o biserică din apropiere, să prindă câteva ore de somn.

Femeia pe care trebuia să o ajute să se mute, Jenny Larney, a fost extrem de impresionată de efortul depus de student, așa că a scris o postare lungă pe Facebook, care s-a viralizat până a ajuns și sub ochii șefului lui Carr.

"Suntem o companie care încearcă să schimbe mentalitatea că firmele de mutări nu sunt prietenoase cu clienții sau nu sunt serioase. M-a dat pe spate povestea domnului Carr, pentru că este fix despre ce e vorba în compania noastră: muncă și dedicare", a scris Luke Marklin, patronul companiei.

Acesta i-a dăruit studentului o mașină nouă, în semn de recunoștință și respect. Iar Jenny Larney a deschis o pagină de donații în numele tănărului, unde s-au străns peste 33.000 de euro pentru el.

"Sunt încă în stare de șoc...le mulțumesc tuturor, tuturor celor care și-au rupt din timp pentru a-mi asculta povestea", a declarat Carr.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării