main logo
1560

Gestul lui Keanu Reeves după ce avionul său a aterizat de urgență

Keanu Reeves (54 de ani) călătorea cu un zbor de linie din San Francisco înspre Los Angeles, când avionul a fost nevoit să aterizeze forțat în Bakersfield, California.

Gestul lui Keanu Reeves după ce avionul său a aterizat de urgență

Se pare că actorul Keanu Reeves nu are nevoie să joace într-un film pentru a fi erou, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Duminică, artistul de 54 de ani se afla în zborul United, cu destinația Los Angeles, când aeronava s-a aflat în situația de a face o aterizare forțată în Bakersfield, California, conform USA Today.

Reeves nu și-a pierdut cumpătul, ba chiar a luat inițiativa și a găsit un mijloc de a ajunge, alături de ceilalți pasageri, din Bakersfield la Los Angeles.

Acțiunile starului din „Matrix” au fost surprinse într-un Istagram Story de Brian Rea, un colaborator New York Time, dar și de alți pasageri, care au postat mai apoi filmuțele pe social media. 

Colecția de fotografii și imagini a lui Brian Rea începe cu Keanu Reeves în timp ce se îmbarcă în zborul petru Los Angeles. 

După aterizarea forțată și anunțul că restul călătoriei se va face cu un autocar, Reeves poate fi văzut discutând detaliile călătoriei și așteptând bagajele alături de ceilalți pasageri. 

Următorul video îl înfățișează pe actorul din „John Wick” în autocar, citind informații despre Burbank și punând muzică country pe telefonul său. 

Mulți dintre pasageri s-au fotografiat alături de Reeves, postând imaginile pe Twitter.

„Aceasta a fost ziua mea de duminică, oameni buni. Avionul aproape că s-a prăbușit, iar Keanu Reeves a fost în el”, a scris unul dintre pasageri.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării