806
0
Gestul făcut de un tânăr părăsit de iubita pe care voia să o ceară de soție
806
0

Brendan Beasley, un electrician din Sydney, a organizat în mare secret o călătorie în Grecia, pe insula Santorini, unde plănuia să-și ceară în căsătorie iubita.

Brendan a cheltuit în total 10.000 de dolari australieni, adică peste 6.000 de euro, pentru planul său, jumătate din sumă fiind dată pe inelul de logodnă, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Însă, cu câteva zile înainte de a pleca în vacanță, femeia l-a anunțat pe Brendan că îl părăsește, relatează LadBible.

„După trei ani petrecuți împreună și fără niciun motiv, ea m-a părăsit”, a spus Brendan. „Am fost devastat pentru că eu cumpărasem inel și am plătit o vacanță surpriză la Santorini ca să o cer în căsătorie, pentru că visul ei era să se logodească acolo”, a mai spus tânărul.

Brendan a spus că despărțirea a fost dureroasă și a decis, în final, să meargă singur în Santorini, drept consolare și pentru a mai amortiza din efortul financiar considerabil făcut.

Ajuns în Santorini, cucerit de peisaj și de răsărit, Brendan a luat o decizie impulsivă și costisitoare: a aruncat inelul în mare.

„Am vrut neapărat să scap de acel inel... M-a costat foarte mult, dar în momentul în care l-am aruncat, am simțit că am scăpat de o mare greutate pe care o aveam pe suflet. M-a costat mult, dar m-am simțit bine”, a mai spus Brendan.

Citește și
article image
Sentință pentru o tânără care a mers la studii în Iran. De...
0
354
article image
Cum i-a salvat un selfie viața unei tinere de 28 de ani
0
719
article image
O tânără a murit electrocutată în timp ce își folosea...
0
223
article image
Motivul pentru care o tânără nu poate avea permis de...
0
622