main logo
826

Gest emoționant făcut la un concert de heavy metal din Spania

Sunt imaginile solidarităţii! S-a întâmplat la un concert de heavy metal organizat în nordul Spaniei.

Gest emoționant făcut la un concert de heavy metal din Spania

Oamenii din public l-au ridicat pe braţe pe un tânăr aflat în scaunul cu rotile ca să vadă mai bine scena. L-au purtat din mână în mână până l-au adus aproape de trupa lui preferată, „Arch Enemy”, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Momentul a fost filmat şi postat chiar de suedezii de la Arch Enemy pe contul de Twitter al trupei. Clipul a stârnit admiraţia oamenilor şi are deja peste un milion şi jumătate de vizualizări. „Să ajuţi un om în scaunul cu rotile să danseze pe heavy metal, asta e omenie”, a scris cineva într-unul din comentariile la clip.

Momentul amintește de un altul, similar, petrecut în România, în 2015, la Electric Castle. Atunci, o fotografie cu un tânăr în scaun cu rotile, ţinut pe braţe şi umeri de prietenii săi, în timpul concertului The Prodigy, a fost postată pe un site de socializare şi a adunat deja mii de like-uri şi distribuiri. 

Tânărul surprins în fotografie, Cătălin Mariș, avea atunci 30 de ani şi a ajuns în scaunul cu rotile în urma accident de motocicletă. 

Locuieşte acum în Italia, dar venise în țară special pentru a merge la festivalul din curtea Castelului Banffy.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării