main logo
1646

Germania: Un raton a provocat un accident feroviar. Sunt răniți

Un raton care s-a cățărat pe o linie de înaltă tensiune și a îndoit-o a provocat un accident feroviar la Berlin-Friedrichsfelde, în Germania. Trenul regional a lovit arcada deteriorată, care a spart geamul locomotivei, rănind mecanicul de tren și un controlor, relatează Bild.

Germania: Un raton a provocat un accident feroviar. Sunt răniți

Accidentul a avut loc sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 5.20: trenul a intrat în linia de înaltă tensiune avariată de pe calea ferată regională din Berlin-Friedrichsfelde, au existat scântei, s-a produs un scurtcircuit, iar parbrizul locomotivei s-a spart, după cum a precizat poliția federală, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Garnitura a oprit, 69 de pompieri au fost prezenți fața locului și au securizat linia de tensiune. Mecanicul de tren și un controlor au fost răniți ușor de cioburile de sticlă. Trenul, în care se aflau 25 de pasageri, a trebuit evacuat.

Reparația liniei de înaltă tensiune a afectat circulația feroviară în zona afectată. Ratonul, care cântărea în jur de 9 kilograme, a fost găsit fără viață în zona avariei.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării