main logo
558

Germania: Mirese românce, la mare căutare pentru căsătorii fictive

Căsătoriile fictive sunt la modă în Germania. Tot mai mulți asiatici caută mirese din România pentru a putea obține reședință într-unul dintre statele din vestul Europei.

Germania: Mirese românce, la mare căutare pentru căsătorii fictive

La sfârșitul lui august 2018, poliția bavareză a destructurat o rețea internațională de traficanți de migranți și a arestat cinci persoane. Ancheta s-a desfășurat și în România, transmite Știri.md cu referire la newsromania.net.

Membrii rețelei ofereau servicii complete migranților, în special celor din Nepal și India: cazare, bani și căsătorii de conveniență cu românce încheiate în Danemarca.

La începutul acestei săptămâni, polițiștii germani din Essen au destructurat o rețea similară, conform Deutsche Welle.

Zeci de indieni care doreau să aibă reședință și un loc de muncă în Germania foloseau vize grecești false și certificate de căsătorie false care atestau că au neveste din România.

Poliția federală germană a anunțat că 50 de indieni și românce sunt anchetați. Șase indieni au fost deja arestați și urmează a fi deportați, unii dintre ei încercaseră în prealabil să obțină azil în Germania.

Liderul rețelei este un indian în vârstă de 21 de ani care oferea contra cost acte false ce garantau obținerea reședinței în Germania. Prețurile variau între 14.000 și 17.000 de euro.

El este acuzat că obținea certificate de căsătorie românești false și intermedia ca româncele să devină mirese fictive.

Poliția a perchezionat 23 de apartamente din șase orașe din Renania de Nord – Westfalia, printre care și Kleve, Dusiburg sau Hrne.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării