main logo
780

George Clooney a refuzat să fie nașul bebelușului ducilor de Sussex

Actorul George Clooney a declarat într-un interviu televizat că nu vrea să fie nașul bebelușului ducilor de Sussex deoarece „abia se descurcă cu rolul de tată”. George și Amal Clooney au împreună un băiat și o fetiță, gemeni.

George Clooney a refuzat să fie nașul bebelușului ducilor de SussexGeorge Clooney a refuzat să fie nașul bebelușului ducilor de Sussex

Deși George și Amal Clooney sunt foarte apropiați de fosta actriță Meghan Markle și Prințul Harry, actorul a subliniat în repetate rânduri în cadrul emisiunii prezentate de Jimmy Kimmel că „nu este o idee bună ca el să fie numit nașul bebelușului Archie”, transmite Știri.md cu referire la stirileprotv.ro

Familia Clooney a participat la nunta cuplului regal, iar Amal Clooney a organizat chiar și petrecerea „Baby Shower” pentru ducesa de Sussex.

George Clooney a repetat că dorește să fie șters de pe lista posibililor nași pentru bebelușul Archie, avaând în vedere că el „abia se descurcă să-și crească gemenii”.

„Ar fi o idee foarte proastă. Nu ar trebui să fiu nașul bebelușului. Sunt tată de gemeni și abia fac față. Nu o să fiu eu nașul, vă asigur”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării