main logo
1977

Gânsac fugar, filmat cum trimite o motociclistă la spital

În China, o femeie a fost transportată de urgență la spital după ce a căzut de pe motocicletă fiind lovită de un gânsac.

Gânsac fugar, filmat cum trimite o motociclistă la spital

Chinezoaica se deplasa pe autostrada Qiannan-Bui-Miao, provincia Guizhou, când a fost lovită de gânsac, transmite Știri.md cu referire la Lenta.ru.

Femeia nu a putut să-și mențină echilibrul și a căzut, astfel ea s-a lovit cu capul de o mașină parcată din apropiere. După impactul cu gânsacul, ea a fost transportată imediat la spital. Potrivit medicilor, viața ei nu se află în pericol.

Nici gânsacul nu a avut de suferit, după incident, acesta a mers pe străzi până când proprietarul nu la prins. Potrivit polițiștilor, pasărea a evadat dintr-o cușcă aflată pe acoperișul unei clădiri din apropiere. 

Proprietarul gânsacului a fost de acord să-i plătească despăgubiri victimei.

Utilizatorii unei rețele de socializare chineze au pus la îndoială cât de legitimă este păstrarea gâștelor în cuști pe acoperișurile clădirilor rezidențiale. Ei au remarcat și faptul că femeia nu a avut o cască corespunzătoare autoturismului pe care îl conducea, dacă aceasta ar fi respectat regulile de protecție, impactul nu ar fi fost așa de puternic.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării