main logo
740

Game Of Thrones a virusat peste 21.000 de calculatoare în 2018

Considerat unul dintre cele mai descărcate seriale din istorie, "Urzeala tronurilor" a virusat şi cele mai multe dispozitive anul trecut. Peste 21.000, mai exact, potrivit unui studiu realizat de compania de securitate cibernetică Kaspersky.

Game Of Thrones a virusat peste 21.000 de calculatoare în 2018

S-a ajuns aici fiindcă utilizatorii tabletelor şi calculatoarelor au descărcat versiuni piratate ale acestui serial. Primul şi ultimul episod din sezonul 7 sunt cele mai infectate cu programe malware, spun specialiştii, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

În total, peste 120.000 de dispozitive au fost infectate de serialele piratate, iar alături de "Urzeala tronurilor" figurează şi seriale ca "Povestea slujitoarei","Westworld" şi "Homeland".

Sezonul final al celebrului serial, alcătuit din şase episoade, va fi lansat luna aceasta şi va aduce deznodământul bătăliei pentru Westeros - la aproape doi ani după sfârşitul sezonului anterior.

HBO a evitat cu meticulozitate scurgerea de informaţii despre ultima parte a acestei francize de succes, aşadar nu este de mirare că imaginile proaspăt lansate nu oferă prea multe indicii în afară de personajele principale care vor reveni pe micile ecrane.

Lena Headey se va întoarce în al optulea sezon în rolul rolul reginei lipsite de scrupule Cersei Lannister, fiind prezentată în imagini lângă Tronul de Fier, aflat în centrul bătăliilor din Westeros.

Emilia Clarke, care a jucat rolul lui Daenerys Targaryen în toate cele şapte sezoane ale "Game of Thrones", va reveni la rândul său, în binecunoscuta înfăţişare argintie.

Kit Harington, interpretul personajului Jon Snow încă de la debutul seriei, în 2011, este prezent de asemenea în imaginile dezvăluite de HBO. 

Sezonul şapte a adus o revelaţie uluitoare cu privire la provenienţa personajului său, iar telespectatorii speră să afle deznodământul până la sfârşitul celui de-al optulea sezon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării