main logo
446

Gafele lui Dăncilă. Pippidi: Cei care o înjură sunt niște mizerabili

Președintele Societății Academice Române (SAR), Alina Mungiu Pippidi, a apreciat că persoanele care critică greșelile de limba română pe care le-a făcut premierul Viorica Dăncilă sunt „niște mizerabili”.

Gafele lui Dăncilă. Pippidi: Cei care o înjură sunt niște mizerabili

Mie nu-mi place cum este înjurată doamna Dăncilă, am mai spus şi spun, bărbaţii nu sunt înjuraţi ca femeile atunci când obţin poziţii şi cei care se simt mândri că se simt superiori ei, transmite Știri.md cu referire la evz.ro.

Sunt în realitate nişte mizerabili, ăsta-i adevărul. Nu i-am auzit vorbind cu curaj în timpul lui Năstase! Nu auzeai pe niciunul piuind pe aici, iar eu nu puteam să apar la nicio televiziune pentru că, vorba aceea, făceam mare scandal. 

Acuma, astăzi, sunt toţi extraordinar de bravi, toţi ştiu limba română mai mult ca ea. Dacă m-aş pune eu pe ei cu limba lor română ar fi toţi în aceeaşi poziţie faţă de mine cum sunt ei faţă de ea. 

Atunci când se creează haită contra cuiva să nu facem parte din haita asta”, a spus Pippidi.

„Deci, găsesc că să criticăm PSD-ul şi să-i călcăm în picioare pentru cât de prost guvernează şi să nu ne mai legăm de fleacuri: de cum vorbeşte lumea, de cum se coafează lumea… Mai ales, legaţi-vă de bărbaţi dacă sunteţi aşa bărbaţi”, a mai declarat Pippidi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării