16 septembrie, 23:11
320
1
Gafa premierului României, criticată intens: Cu ce a greșit Orban
16 septembrie, 23:11
320
1

Premierul Ludovic Orban a întâlnit, miercuri, în judeţul Argeş, un bărbat aflat într-un scaun cu rotile şi l-a întrebat: „Ce viteză prinde?”.

Momentul a fost suprins în imagini, iar cel care le-a postat pe Facebook a adăugat mesajul: „Numai Orban putea face asta.…”. Gestul premierului este intens criticat pe reţelele de socializare, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Premierul Ludovic Orban a făcut, miercuri, o vizită de lucru în judeţul Argeş, unde a participat la mai multe evenimente.   

La un moment dat, premierul a întâlnit un bărbat în vârstă, aflat într-un scaun cu rotile şi l-a întrebat: „Ce viteză prinde?”.   „Asta e de handicap, prinde mai mult, dar o las aşa...”, i-a răspuns bărbatul.

Ludovic Orban a dat mâna cu persoana aflată în scaun cu rotile şi i-a urat sănătate.

Momentul a fost surprins în imagini, iar cel care le-a postat pe Facebook a adăugat mesajul: „Cum să întrebi o persoană aflată în scaun cu rotile...CE VITEZĂ PRINDE? Numai Orban putea face asta....”.

Postarea a strâns zeci de mii de vizualizări şi sute de comentarii, cele mai multe negative la adresa premierului. Chiar şi cei care au înţeles că a vrut să fie empatic, au concluzionat: „Atât poate”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter