main logo
1787

Furtună în Turcia: Fetele sub 160 cm înălțime sunt rugate să stea în casă

Autoritățile din Antalya, Turcia, au recomandat fetelor sub 160 de centimetri înălțime să nu iasă din case, din cauza unei furtuni puternice. Există o mare amenințare că vor fi luate de vânt. Acest lucru a fost transmis joi, 12 ianuarie curent, de presa locală „Antalya Hakkinda”.

Furtună în Turcia: Fetele sub 160 cm înălțime, rugate să stea în casăFoto: realitatea.md

Nu este clar de ce recomandarea este doar pentru persoanele de genul feminin, în contextul în care este valabilă și pentru cele de genul masculin, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Furtuna din Antalya a provocat deja valuri de 5-6 metri înălțime.

Viteza vântului în centrul orașului ajunge din când în când la 100 de kilometri pe oră.

Autoritățile din Antalya au avertizat în avans despre furtuna iminentă. Potrivit meteorologilor, vremea rea va continua până la sfârșitul zilei.

La sfârșitul lunii decembrie, furtunile de zăpadă și un vânt arctic puternic au lovit și Statele Unite, ucigând cel puțin 28 de oameni. Printre victime s-a numărat actorul american Jeremy Renner. Acesta a curățat drumul din apropierea casei cu o freză de zăpadă, încercând să facă față consecințelor unei furtuni de zăpadă. Mașina a trecut peste piciorul actorului, acesta a suferit „răni ortopedice și traumatisme toracice contondente”, a pierdut mult sânge și, ulterior, a fost operat.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării