192
0
Furtună în România: Un cioban a murit după ce a fost lovit de fulger
192
0

Trei comune şi şapte sate din judeţul Galaţi au rămas fără curent electric, marţi seara, în urma polii torenţiale care a căzut în nord-estul judeţului. De asemenea, un cioban care se afla pe câmp a fost lovit de un fulger și a murit.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă a declarat că satele aparținând comunelor Bereşti, Fârţăneşti şi Lieşti au rămas fără energie electrică după ce trei reţele de medie tensiune şi 21 de posturi de transformare au fost afectate de ploaia torenţială şi de vântul puternic, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro

Ploaia torenţială a provocat inundaţii în comuna Schela. Apa scursă de pe versanţi a inundat trei case şi două anexe, aluviunile aduse de torenţi acoperind şoseaua din localitate. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă a declarat că satele aparținând comunelor Bereşti, Fârţăneşti şi Lieşti au rămas fără energie electrică după ce trei reţele de medie tensiune şi 21 de posturi de transformare au fost afectate de ploaia torenţială şi de vântul puternic. 

Ploaia torenţială a provocat inundaţii în comuna Schela. Apa scursă de pe versanţi a inundat trei case şi două anexe, aluviunile aduse de torenţi acoperind şoseaua din localitate. 

Un cioban a murit, marţi seara, după ce a fost lovit de trăsnet în timpul ploii torenţiale. Bărbatul, de 60 ani, a fost găsit mort pe câmp, în zona localităţii Ţigăneşti, din apropierea municipiului Tecuci. Localnicii care l-au găsit au sunat la 112, iar la faţa locului au sosit o ambulanţă şi un echipaj de poliţie. 

„A intervenit un echipaj de la Ambulanţă, care a descoperit la bărbatul de 60 ani leziuni specifice loviturii de fulger. Nu s-a mai putut face nimic decât să se constate decesul”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi, Mihai Polinschi.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter