main logo
773

Fotomodel, arestat pentru că organiza cursuri de amor. La sfârşit dădea şi diplome

Un model din Belarus, arestat anul trecut în Thailanda pentru organizarea unui „curs de sex”, va fi deportat joi în ţara sa de origine, a informat inspectoratul pentru imigrări de la Bangkok, citat de DPA.

Fotomodel, arestat pentru că organiza cursuri de amor

Anastasia Vashukevich a fost arestată alături de un alt cetăţean din Belarus şi de mai mulţi cetăţeni ruşi în luna februarie a anului trecut într-un raid al poliţiei la un hotel din Pattaya, o populară staţiune turistică de pe litoral, aflată la 150 de kilometri sud-est de Bangkok, în urma unui pont privind activităţile ilegale care se desfăşurau acolo, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Participanţii au declarat poliţiei că au plătit 640 de dolari fiecare pentru un "curs de sex" co-organizat de Vashukevich, şi că le-au fost promise certificate care garantau abilităţile lor sexuale la terminarea acestuia.

„Am discutat recent problema cu ambasadorul rus (în Thailanda) şi s-a decis că grupul să fie deportat în ţările de origine mâine", a declarat miercuri Surachate Hakparn, şeful inspectoratului pentru imigrări din Thailanda.

Cunoscută şi sub numele de Nastya Rybka, Vashukevich a susţinut ulterior că deţine dovada implicării Rusiei în alegerea preşedintelui SUA Donald Trump în 2016.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării