main logo
470

Fostul premier al României, Victor Ponta, huiduit de protestatari la Parchetul General

Fostul premier Victor Ponta a fost huiduit, vineri, după ce a fost audiat la Parchetul General în cazul legat de Codruța Kovesi.

Victor Ponta, huiduit de protestatari la Parchetul General

„PSD, ciuma roşie”, ”Hoţule”, au strigat protestatarii, prezenţi la Parchetul General, atunci când a ieşit fostul premier Victor Ponta de la audieri.

Totodată, acesta a fost întrebat de protestatari: „Vă mai amintiţi de cazul Panait?”, ”Vă mai gândiți la Panait?”, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

După audierea în cazul Kovesi, Ponta a scris pe Facebook că pentru el acum e mai bine decât în 2015 şi că este doar supărat şi indignat văzând cum se strică tot ce a construit.

“1. În 2015 eram inculpat-acum sunt martor ( şi achitat de judecători); 2. În 2015 eram în cârje-acum sunt sănătos; 3. În 2015 îmi vedeam familia noaptea şi duminica/ acum îmi petrec cele mai multe zile alături de ei şi sunt fericit; 4. În 2015 eram Prim Ministru şi răspundeam ( vinovat sau nu) pentru tot ce se întâmpla în ţară / acum sunt deputat şi răspund doar de colegii mei din PRO România. Concluzia : pentru mine personal azi este mai bine decât în 2015 / sunt doar supărat şi indignat văzând cum se strică tot ce am construit!”, a scris Ponta pe Facebook după două ore şi jumătate de audieri.

Este vorba despre dosarul în care fosta şefă DNA Laura Codruţa Kovesi este suspectată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă, în urma unei plângeri depuse de Sebastian Ghiţă.

Fostul premier se întreabă însă dace este mai bine pentru toţi cei ce trăiesc în România.

″Întrebare: pentru toţi ceilalţi care trăiesc în România, pentru cei care sunt afectaţi de deciziile Guvernului actual, pentru membrii şi votanţii PSD dar şi pentru cei care îmi cereau atunci demisia: este mai bine acum ? Dvs. puteţi răspunde la această întrebare!”, conchide Victor Ponta.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării