main logo
759

Fostul pilot al lui Kobe Bryant a dezvăluit posibila cauză a accidentului

Un fost pilot angajat de Kobe Bryant a vorbit, luni, pentru EFE, despre starea în care se afla elicopterul care s-a prăbușit, duminică, în California.

Fostul pilot al lui Kobe Bryant dezvăluie posibila cauză a accidentului

Kurt Deetz, fost pilot al companiei Island Express Helicopters, a dezvăluit faptul că elicopterul în care și-au găsit sfârșitul nouă oameni, printre care și celebrul baschetbalist Kobe Bryant, 41 de ani și fiica sa, Gianna, 13 ani, ”era era în stare bună şi avea un lung istoric de securitate”, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

De asemenea, Kurt Deetz a afirmat că atunci când Kobe Bryant s-a retras din NBA în 2016, el l-a dus la arena din Los Angeles pe fostul jucător cu acelaşi aparat, zburând de altfel peste 1.000 de ore cu elicopterul prăbuşit duminică. 

Despre posibila cauză a decesului, pilotul Kurt Deetz a precizat că aceasta s-ar datora ”condițiilor meteorologice, care nu erau prea bune duminică”. 

Kurt Deetz a fost pilotul lui Kobe Bryant în perioada 2014-2016, iar aparatul era un model Sikorsky S-76B. Kobe Bryant, în vârstă de 41 de ani, a evoluat timp de 20 de ani la echipa Los Angeles Lakers, cu care a câştigat cinci titluri de campion al NBA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării