main logo
1079

Fostul campion UFC, Conor McGregor, și-a anunțat retragerea

Fostul campion UFC, Conor McGregor, și-a anunțat retragerea. Luptătorul își finalizează cariera după aproape 11 ani petrecuți în ring.

Fostul campion UFC, Conor McGregor, și-a anunțat retragerea

„Prieteni, anunț fulger. Astăzi am decis să părăsesc acest sport, cunoscut sub numele de arte marțiale mixte. Le doresc tuturor colegilor mei succes. Acum mă alătur foștilor mei parteneri aflați deja la pensie”, a scris McGregor pe contul său de Twitter.

În ultima sa luptă, care a avut loc pe 6 octombrie la Las Vegas, luptătorul irlandez a pierdut la Habib Nurmagomedov, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Conor McGregor în vârstă de 30 de ani este un luptător irlandez de arte marțiale mixte și pugilist profesionist care concurează în prezent în categoriile de greutatea pană și ușoară în Ultimate Fighting Championship. Este primul luptător din istoria UFC în a avea două centuri simultan.

McGregor a fost, de asemenea, campion la categoria pană și ușoară simultan în Cage Warriors Fighting Championship, o realizare care îl face primul și singurul luptător care a câștigat două titluri în două divizii diferite în același timp.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării