main logo
728

Fosta noră a lui Iușcenko dezminte informațiile că ar fi implicată în furtul miliardului

Fosta noră a ex-președintelui Ucrainei, Viktor Iușcenko, Elizaveta Iușcenko, dezminte informațiile privind o posibilă implicare a sa în devalizarea sistemului bancar din Moldova.

Fosta noră a lui Iușcenko: Nu am vreo legătură cu furtul miliardului

Într-o postare pe o rețea de socializare, Elizaveta Iușcenko afirmă că nici ea, dar nici soțul ei nu sunt implicați în ceea ce li se incriminează, transmite Știri.md cu referire la Orheitv.md.

„Știind cu certitudine că nimic de acest gen nu a intrat în niciunul dintre conturile mele, totuși, am contactat băncile și am verificat. După cum am și presupus, RM a rămas pentru mine la fel de departe, ca și până la apariția acestor articole false. Prin urmare, declar absolut oficial, că nici eu, nici soțul meu nu avem vreo legătură cu ceea ce jurnaliștii încearcă atât de insistent să prezinte drept o investigație de-a lor”, a scris Elizaveta Iușcenko.

Amintim că despre faptul că numele fostei nurori a lui Viktor Iușcenko figurează printre persoanele implicate în furtul miliardului din sistemul bancar al Republicii Moldova s-a aflat atunci când liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a făcut publică o nouă versiune a raportului Kroll 2.

Potrivit acestor documente, 50 mii de dolari din suma totală retrasă din băncile moldovenești ar fi ajuns în conturile Elizavetei Iușcenko.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării