main logo
567

Focuri de armă în centrul Bucureștiului: O persoană a murit

S-au tras focuri de armă, azi-noapte, în centrul Bucureștiului. Un bărbat a murit şi unul a ajuns în stare gravă la spital, după ce mai multe persoane s-au bătut în parcarea din Piața Constituției.

Focuri de armă în centrul Bucureștiului: O persoană a muritFoto: stiri.ezz.ro

Bătăuşii au folosit un întreg arsenal: pistoale, cuțite și bâte. Zona a fost împânzită de zeci de forţe de ordine, transmite Știri.md cu referire la Tvr.ro.

Peste 30 de persoane au fost implicate în conflict, spun martorii. Scandalagii s-au bătut și au tras cu pistolul printre zecile de tineri care se adună seară de seară în parcarea din fața Casei Poporului. Până la sosirea forțelor de ordine, bătăușii au fugit.

O altă persoană, grav rănită în urma loviturilor primite, a fost transportată la spital. Polițiști, criminaliști și jandarmi au împânzit zona, mai ales că de o parte și de cealaltă a Pieței Constituției sunt ministere.

Criminaliștii au găsit un cartuș de la un pistol și mai multe gloanțe. Au verificat în amănunt și o mașină care aparține scandalagiilor. Oamenii care locuiesc în zonă spun că sunt exasperați, în fiecare noapte, de gălăgie. Au făcut nenumărate reclamații, însă nimeni nu îi bagă în seamă.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și serviciul omoruri. În urmă cu o seară, în acelați loc, 6 persoane au fost rănite în urma unui grav accident de circulație. Un șofer care a vrut să intre în parcare a fost lovit violent de un membru mai vechi al grupurilor care se adună în fața Palatului Parlamentului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării