main logo
1013

Fiul lui John Lennon a cântat melodia Imagine în sprijinul Ucrainei

Julian Lennon și-a încălcat promisiunea de a nu cânta niciodată cea mai emblematică melodie solo a tatălui său, fondatorul trupei rock britanice The Beatles, John Lennon.

Fiul lui John Lennon a cântat melodia Imagine în sprijinul UcraineiColaj: știri.md

În cadrul maratonului online Stand Up For Ukraine, Julian a cântat "Imagine" pentru prima dată în public, informează UNN cu referire la New York Post, transmite Știri.md.

Pe Twitter, Julian, în vârstă de 59 de ani, a scris: „Războiul din Ucraina este o tragedie incredibilă. Ca persoană și ca artist, m-am simțit obligat să răspund în modul cel mai semnificativ posibil. Așa că, pentru prima dată, am interpretat public cântecul tatălui meu „Imagine”.

Anterior, el a spus că va interpreta această melodie doar „dacă începe sfârșitul lumii”.

„De ce acum, după toți acești ani? Am spus întotdeauna că singura dată când m-aș gândi să cânt „Imagine” ar fi sfârșitul lumii. Dar versurile lui John Lennon reflectă dorința noastră colectivă: să fie pace în toată lumea. Pentru că în acest cântec suntem transportați într-un spațiu în care iubirea și unitatea devin realitatea noastră, chiar dacă doar pentru o clipă. Cântecul reflectă lumina de la capătul tunelului la care sperăm cu toții”, a spus el.

Lennon i-a îndemnat pe liderii mondiali „și pe toți cei care cred în sentimentul „Imaginați-vă” să sprijine refugiații de pretutindeni”.

În piesa „Imagine”, John Lennon și-a expus punctele de vedere și opiniile despre cum ar trebui să fie lumea. Astfel, melodia a devenit un fel de imn anti-război.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării