534
0
Fiul Angelinei Jolie va studia Biochimia. Actrița: Sunt foarte mândră
534
0

Actrița Angelina Jolie cu greu și-a putut stăpâni emoțiile și lacrimile în momentul în care a ajuns la universitatea Yonsei, unde Maddox, în vârstă de 18 ani, va studia biochimia.

Foto: captură video

Angelina Jolie a fost filmată în timp ce își conducea fiul cel mare, Maddox, la una dintre cele mai prestigioase facultăți din Coreea de Sud, unde va studia biochimia, de anul acesta, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Actrița le-a declarat celor prezenți că este foarte mândră și că abia se stăpânește să nu plângă.

Angelina Jolie l-a adoptat în 2002, la vârsta de 7 luni, dintr-un orfelinat din Cambodgia. Vedeta mai are cinci copii cu fostul ei soț, Brad Pitt. 

Doi dintre ei au fost adoptați, la fel ca Maddox, și ceilalți trei sunt copiii biologici ai celor doi actori. Angelina Jolie și Brad Pitt și-au început relația în 2004, s-au căsătorit după 10 ani și în 2016 au depus cererea de divorț.

Sistemul de învățământ în Coreea de Sud

Coreea de Sud este cunoscută pentru sistemul strict, dar eficient de învățământ. Statul acordă mare atenţie educaţiei, iar examenele importante ale elevilor sunt evenimente naţionale, respectate de întreaga societate coreeană. 

Examenul de final de liceu, de exemplu, durează nouă ore şi este unul dintre cele mai grele teste din lume.

În ziua evaluării se suplimentează mijloacele de transport, iar majoritatea firmelor îşi încep programul cu o oră mai târziu, pentru ca angajaţii să nu aglomereze traficul.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter