main logo
1095

Finlanda: Vulpile sunt îngrăşate pentru a produce mai multă blană

Imagini şocante filmate în Finlanda, într-o fermă de creştere a vulpilor argintii.

Finlanda: Vulpile sunt îngrăşate pentru a produce mai multă blanăFinlanda: Vulpile sunt îngrăşate pentru a produce mai multă blană

Animalele sunt ţinute în cuşti şi sunt îngrăşate pentru a produce mai multă... blană. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional, scrie publika.md.

Înregistrările au fost făcute de activiştii unei organizaţii pentru drepturile animalelor. Ei susţin că vulpile sunt crescute în condiţii deplorabile şi că sunt hrănite în exces. În imagini pot fi observate câteva vulpi supraponderale, cu falduri mari de blană.

O vulpe cântăreşte de obicei 3 kilograme şi jumătate, iar cele crescute în ferme au chiar şi 19 kilograme, susţin activiştii. Animalele sunt înghesuite în cuşti strâmte în care abia au loc să se mişte.

Multe dintre ele au afecţiuni oculare şi ale picioarelor. Situaţia e identică şi în alte ferme, susţin activiştii. Aceştia spun că înregistrările au fost realizate luna trecută într-o fermă certificată de o companie celebră din industria modei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării