main logo
1092

Finalul GOT, deja pe internet: Ce se va întâmplă în ultimul episod

Internetul știe deja cum se termină serialul Game of Thrones. Discuțiile sunt la liber pe internet și, cumva, nimeni nu e mirat că s-a întâmplat așa ceva și cu ultimul sezon.

Finalul GOT, deja pe internet: Ce se va întâmplă în ultimul episod

HBO a arătat deja că nu le poate ține piept hackerilor, mai ales când, în trecut, a pierdut masiv din cauza pirateriei. În fapt, serialul a ajuns să fie și cel mai piratat din lume, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.net.

Mai multe persoane susțin că știu cum se încheie aventura Game of Thrones și au informații despre ultimele două episoade.

Acestea au fost publicate pe diferite forumuri de pe internet. Fanii serialului Game of Thrones de pe Reddit au compilat toate informațiile despre posibilul final al serialului și cam așa arată povestea.

Interesul pentru acest sezon e la cote de invidat. Asta s-a văzut și din cifrele pirateriei. Primul episod din ultimul sezon al show-ului, în primele 24 de ore de disponibilitate, a fost piratat de aproximativ 55 milioane de oameni. Soluțiile la care au apelat pentru a-și atinge scopul au variat, la fel și motivația din spatele gestului.

Aproximativ 76,6% dintre cei care s-au uitat la premiera Game of Thrones au folosit site-uri de streaming ilegal. Restul de 23,4% au apelat la download-uri tradiționale din surse ilegale – 12,2%, site-uri publice de torrent – 10,8% și site-uri private de torrent – 0,5%.

În ceea ce privește finalul ultimului sezon, sunt câteva detalii de care poate ai fi interesant. Cele ce urmează conțin spoilere. 

De exemplu, finalul sezonului ți-l arată pe Jon Snow care încearcă să o convingă că ceea ce face nu este bine, dar nu reușește. Apoi, Tyrion vrea să-și dea demisia din poziția de „hand of the king", dar Daenerys îl refuză.

Tot Tyrion se satură și decide să-l elibereze pe Jaime și vrea să o convingă și pe Cersei să-l ajute să o oprească pe Daenerys. Desigur, va avea loc celebrul duel dintre The Hound și The Mountain și ambele personaje vor muri în luptă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării