348
0
Finaliştii Românii au talent: Preferinţele publicului şi ale juriului
348
0

Telespectatorii au ales ultimii patru finalişti de la „Românii au talent“ 2019, în timp ce juriul a avut şansa de a salva un al cincilea concurent şi de a oferi un wild card.

Tot vedetele au fost cele care au propus şi două numere pentru premiul de originalitate, transmite Știri.md cu referire la Adevărul.ro.

Corul de copii al Operei Naţionale, care a interpretat „Bohemian Rhapsody“, a fost preferatul publicului în a doua gală live „Românii au talent“.   

 Al doilea în preferinţele telespectatorilor a fost dansatorul Aris Negoiţă, puştiul de 8 ani care a primit Golden Buzz-ul de la Smiley şi Bartoş, prezentatorii show-ului. În finala „Românii au talent“ au mai fost trimişi prin votul celor de acasă balerina Elena Gibson (42 de ani) şi cântăreţul Anton Joseph (24 de ani).    

Juriul a avut şansa de a salva un concurent, iar alegerea a fost Isabela Stănescu, fata de căldărari care cântă operă.   

În plus, în acest sezon, membrii juriului „Românii au talent“ au avut la dispoziţie un Wild Card, care le-a oferit posibilitatea de „a salva“ şi de a trimite în finală unul dintre concurenţii din cele două semifinale, iar alegerea a fost „regurgitatorul profesionist“ Stevie Starr, cunoscut şi drept „omul care înghite tot“.    

Acestora li se alătură în marea finală „Românii au talent“ cei cinci concurenţi aleşi după prima gală live, respectiv croitoreasa-cântăreaţă Ana Maria Pantaze (38 de ani), dansatoarea Ema Stoian (10 ani), magicianul Magitot, pianistul Rareş Bratu (15 ani) şi contorsionista Andreea Tucaliuc.    

1. Corul de copii al Operei Naţionale

2. Aris Negoiţă

3. Elena Gibson      

4. Anton Joseph      

5. Isabela Stănescu

Citește și
article image
Sandu: Concursul CSP privind noul procuror general ar...
0
105
article image
Năstase: Concursul pentru funcția de procuror general nu...
0
434