main logo
761

Finalista Miss Universe 2018 a purtat o rochie a unui designer moldovean

La data de 16 decembrie a avut loc finala concursului de frumusețe mondial „Miss Universe-2018”, care s-a desfășurat în Thailanda.

Finalista Miss Universe 2018, în rochia unui designer moldovean

Câștigătoarea maratonului a fost Miss Philippine Catriona Gray. Este de remarcat faptul că una dintre cele zece finaliste, tânăra din Costa-Rica, Natalia Carvajal purta o rochie făcută de o designer moldovean, și anume Olga Blanc. Tânăra a fost îmbrăcată într-o rochie provocatoare de culoarea albastră, transmite Știri.md cu referire la Buzz.md.

Modelul de 28 de ani, Natalia Carvajal, a ieșit într-o rochie albastră, creată de faimosul designer de îmbrăcăminte din Moldova. Finalista concursului Miss Univers lucrează ca prezentatoare TV în Costa- Rica.

Designerul a postat câteva fotografii pe rețelele sociale iar fanii nu au întârziat să o felicite.

Olga Blanc este creatoarea unuia dintre cele mai renumite branduri din Moldova. „O’Blanc” este brandul care, începând cu anul 2013, făurește feminitate și frumusețe în articolele sale. Rochiile de la O’Blanc sunt purtate de vedete din întreaga lume, la concursuri internaționale de frumusețe cum ar fi Miss World și Miss Universe Beauty Pegeants.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării