main logo
538

Filmul evenimentelor din Caracal. Dincă a refăcut pas cu pas traseul parcurs după răpirea Luizei

A fost o zi tensionată la Caracal, unde Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturit că ar fi ucis două adolescente, a participat la încă o reconstituire.

Caracal: Dincă a refăcut pas cu pas traseul parcurs după răpirea LuizeiFoto: stirileprotv.ro

Marți, Dincă le-a spus anchetatorilor ce a făcut din momentul în care a luat-o la ocazie pe Luiza Melencu. Rudele fetei au suportat cu greu să stea în preajma suspectului şi chiar au încercat să ajungă la el, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

În jurul orei 09:00, Gheorghe Dincă a fost dus sub escorta trupelor speciale acasă. Împreună cu anchetatorii, a început să refacă traseul pe care l-ar fi parcurs în luna aprilie, când s-ar fi întâlnit cu Luiza Melencu.

Prima oprire a fost în centrul oraşului Caracal, de unde Gheorghe Dincă ar fi luat-o la ocazie pe Luiza. Părinţii şi bunicului fetei erau în zonă şi au cedat.

De altfel, zeci de oameni şi-au revărsat furia asupra suspectului.

Bărbat: “Un nenorocit, uite cât de calm e, cum de îl ţine Dumnezeu. Nu i se mişca un muşchi pe faţă.”

Următoarea oprire a fost pe un câmp în apropiere de Dioști, comuna Luizei Melencu.

Pe tot parcursul zilei rudele au încercat cu disperare să ajungă la suspect, însă nimeni nu a putut să treacă de autorităţi. Cel mai dramatic moment al reconstituirii s-a petrecut în faţa casei din Caracal, în clipa în care Dincă a repetat scena în care ar fi dus-o pe Luiza acolo.

Mama şi mătuşa adolescentei au leşinat şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Reconstituirea a continuat în curte, unde Luiza Melencu ar fi stat aproximativ 6 ore până când suspectul ar fi comis crima. După ce a susţinut iniţial că i-ar fi aruncat trupul în Dunăre, Dincă a venit cu o altă declaraţie: spune că ar fi recurs la incinerare, la fel ca în cazul Alexandrei.

După ce au terminat reconstituirea în casa suspectului procurorii au resigilat imobilul şi au pornit din nou în teren. Dincă le-a indicat locul în care ar fi aruncat rămăşiţele trupului Luizei: la marginea unei păduri în apropiere de Caracal.

În final, anchetatorii au mers către Slatina, unde Dincă a spus că a lăsat rucsacul fetei. Acesta a povestit că făcut toate aceste lucruri la o zi după ce i-a luat viaţa Luizei. Miercuri, Dincă va afla şi dacă mandatul său de arestare preventivă va fi prelungit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării