main logo
8172

Filmul crimei: De ce fetele moldovencei și-au ucis tatăl cu sânge rece

Jurnaliștii ruși au reconstituit filmul evenimentelor din ziua în care trei fete și-au ucis tatăl, aplicându-i 36 de lovituri cu un cuțit.

Filmul crimei: De ce fetele moldovencei și-au ucis tatăl cu sânge rece

Mihail Haceaturean ar fi fost omorât după ce a aflat că în contul uneia dintre fete au fost transferați 12.000 de ruble din numele unui tânăr din anturajul fetelor, transmite Știri.md.

Cu două zile înainte de moarte, bărbatul a fost externat din secția de neurologie și venit acasă a vrut să vadă cum s-au descurcat fetele în absența sa.

Astfel, în telefonul fetei mai mari acesta a găsit un mesaj despre transferul banilor, fapt care l-a scos din sărite.

Haceaturean l-a sunat pe respectivul tânăr și pe un ton agresiv au discutat, iar în ziua crimei, pe 27 iulie, acesta a mai discutat la telefon cu acest tânăr, însă era mult mai calm.

Presa rusă scrie că anume acest incident le-ar fi motivat pe fete să-și omoare tatăl, dat fiind faptul că ele permanent erau umilite, amenințate, bătute și violate de acesta.

Amintim că tinerele Cristina (19 ani), Angelina (18 ani) și Maria (17 ani) și-au ucis prin înjunghiere tatăl dependent de heroină Mihail Haceaturian, în Moscova. 

Crima a avut loc la sfârșitul lunii iulie.

Bărbatul a fost găsit cu 36 de răni prin înjunghiere cu un cuțit de vânătoare în apropierea unui lift din blocul în care locuia.

Potrivit poliției, cele trei surori au recunoscut că l-au omorât împreună pe tatăl lor în vârstă de 57 de ani. Ele și-au motivat fapta spunând că au fost abuzate emoțional, fizic și sexual de tatăl lor, timp de mai mulți ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării