main logo
1363

Filmare virală: Ce ascundea în gură un șofer oprit în trafic de polițiști

Un traficant de droguri din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare după ce polițiștii l-au prins când încerca să înghită zeci de bile cu heroină și cocaină, într-o încercare disperată de a le ascunde de oamenii legii.

Filmare virală: Ce ascundea în gură un șofer oprit în trafic de poliție

Ofițerii din Crawley au acționat la pont, pe 6 ianuarie, după ce au fost informați că autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani este folosit pentru a transporta droguri de mare risc, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Imaginile surprinse de bodycam-ul polițiștilor arată cum aceștia sparg geamul mașinii în care se afla Kewbe Tomlinson, care încerca cu disperare să înghită pachețelele de droguri pe care le avea asupra sa.

Pe imagini se vede cum acestuia îi cad din gură zeci de bile de staniol.

Înainte de a fi arestat, bărbatul a fost dus la spital ca medicii să verifice dacă acesta nu a înghițit, totuși, o cantitate de droguri.

Oamenii legii au descoperit în autoturism 93 de bile de droguri - cocaină și heroină -în valoare de aproape 1.900 de lire, a transmis Poliția din Sussex.

Tomlinson a condamnat pe 19 martie la cinci ani și jumătate de închisoare pentru mai multe capete de acuzare, privind posesia și traficul de droguri de mare risc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării