23 mai, 08:03
9 284
4
Fiara misterioasă care teroriza un sat de lângă R. Moldova a fost ucisă
23 mai, 08:03
9 284
4

Apariție înfricoșătoare la o stână din județul Galați. Un animal care seamănă cu o hienă a omorât mai mulți miei și capre.

Până la urma, lighioana, care a înspăimântat o localitate întreagă, a fost ucisă în momentul în care i-a atacat pe ciobani, transmite Știri.md cu referire la tvr.ro.

Dacă unii spun că seamănă bine cu temuta hienă, specialiștii cred că este vorba de un câine de talie mare, sălbăticit.

Animalul a pus pe jar comuna Oancea, o localitatea situată pe malul Prutului.

Totul s-a petrecut în urmă cu o săptămână. Timp de câteva nopți, acest animal, fără blană, cu o coamă neagră pe spate și o dantură puternică, și care, potrivit localnicilor, cântărea circa 50 de kilograme, a dat târcoale gospodăriei lui Lucian Timoș.

Omul are mai multe capre și oi, iar animalul flămând era atras de pradă. La început, nu a știut cu cine are de a face.

Într-una din seri, misteriosul animal a dat lovitura: a sărit la unul dintre ciobani.

Stâna se află la marginea satului, în apropierea pădurii și a râului Prut și nu este exclus ca animalele sălbatice să vină să dea atacul la oi și la capre.

Animalul, pe care oamenii îl descriu că avea gheare lungi și două rânduri de colți, a fost incinerat. De frică să nu se infesteze, oamenii au recurs la această măsură, înainte să cheme un specialist.

Chiar dacă specialiștii exclud ca animalul să fi fost o hienă, oamenii din zonă se tem în continuare că prin pădure ar mai putea fi astfel de sălbăticiuni și se gândesc îngroziți să nu fie atacați din nou.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter