main logo
953

Femeie, bătută și violată în casă. Gestul făcut de agresor înainte de atac

O bătrână de 84 de ani, din judeţul Neamţ, România, a trecut printr-o experienţă de coşmar, după ce a fost atacată de un bărbat de 35 de ani: acesta a bătut-o, a încercat să o tâlhărească şi a violat-o.

Femeie, bătută și violată în casă. Ce a făcut agresorul înainte de atac

Fiul femeii a fost cel care a surprins atacul şi în confuzia din cilpele acelea atacatorul a reuşit să fugă. 

A fost prins însă mai târziu de poliţie, în timp ce bătrână era dusă la spital. Bărbatul a fost arestat preventiv şi urmează să fie judecat, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Bătrâna povesteşte că la căderea serii, după ce plecase fiul ei de la ea, individul a interupt curentul electric, apoi a atacat-o.

„M-a luat şi m-a trântit aici şi apoi mi-a băgat capul sub pat. M-a suit pe pat şi m-a forţat. M-a întrebat dacă am bani. Nu a luat nimic, dar m-a chinuit”, spune femeia.

Salvarea bătrânei a venit de la fiul ei , care s-a întors să vadă dacă mama lui mai are lemne pentru noapte. Când a intrat în casă a înmărmurit. Agresorul a reuşit să scape, iar bărbatul a sunat la 112 .

„Era călare pe mama, cu cuţitul în mână şi a zis că mă omoară. Am strigat la băiatul meu şi el a ieşit pe lângă mine. Pe la jumatea uliţei l-am atins cu furca, dar nu l-am atins bine”, spune fiul femeii.

Poliţiştii au început ancheta şi l-au prins pe suspect; tânărul şi-a recunoscut fapta.

Robert Costan, IJP Neamţ: „Poliţiştii l-au depistat şi l-au reţinut. Vorbim despre un bărbat de 36 de ani, din localitate. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi pentru 30 de zile pentru tentativă la tâlhărie calificată şi viol.”

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării