main logo
1141

Femeia care l-a trântit pe Putin la podea. Ce reacţie a avut liderul rus

Medaliata olimpică la judo, Natalina Kuzyutina, l-a doborât pe preşedintele rus Vladimir Putin, într-o sesiune de antrenament la judo care a avut loc aseară, în oraşul Soci din sud-vestul Rusiei.

Femeia care l-a trântit pe Putin la podea. Ce reacţie a avut liderul rus

Liderul de la Kremlin a declarat după partida de judo cu sportiva în vârstă de 29 de ani că mişcarea îi ajută pe oameni să fie mai conectaţi la realitate, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.   

Sportiva l-ar fi pus la podea pe Putin, dar până acum imaginile cu momentul nu au fost făcute publice, presa din Ucraina spunând că aceasta este doar o altă formă de propagandă a Kremlinului, potrivit Daily Mail.   

În cadrul aceleiaşi sesiuni de antrenament, care a început  seara, după o zi de discuţii intense cu lideri din Turcia şi Iran care au culminat cu un dineu, Putin s-a rănit la un deget de la mâna dreaptă şi a avut nevoie de prim-ajutor. 

Câştigătoarea olimpică de bronz Kuzyutina a dezvăluit cum l-a pus la podea pe liderul rus , într-o postare de la miezul nopţii.   

„Mulţumesc preşedintelui Putin că după negocierea atât de complexă de la summit, a găsit timpul pentru un antrenament complet,” a spus ea.   

Putin a declarat după sesiunea de judo: „Este un fapt medicat bine-cunoscut-nivelul de adrenalină creşte la o persoană care face exerciţii fizice, deci starea de spirit se îmbunătăţeşte şi priveşti altfel lumea din jurul tău.”   

Publicaţia Moskovsky Komsomolets (MK) a scris: „Kuzyutina a fost mult mai insistentă decât colegii ei bărbaţi. Continua şi continua şi până la urmă a reuşit să-l arunce pe Putin. Nu a fost supărat, ba chiar a apreciat perseverenţa ei.”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării