main logo
2145

FBI anchetează o presupusă tentativă de asasinat împotriva lui Trump

Poliția federală americană FBI a anunțat duminică după-amiază că anchetează o presupusă „tentativă de asasinat” vizându-l pe fostul președinte Donald Trump, după focuri de armă în vecinătatea sa în ce timp acesta juca golf la reședința lui din Florida, notează AFP.

FBI anchetează o presupusă tentativă de asasinat împotriva lui TrumpFoto: CNBC

„FBI-ul (...) anchetează asupra a ceea ce pare a fi o tentativă de asasinat împotriva fostului președinte Trump”, potrivit unui comunicat, transmite Știri.md cu referire la agerpres.ro.

Donald Trump este în siguranță, în urma focurilor de armă semnalate în vecinătatea sa, a anunțat echipa de campanie a candidatului republican la alegerile prezidențiale din SUA, într-o declarație difuzată duminică, relatează Reuters și AFP.

Fostul președinte, care se afla la clubul său de golf din Florida, potrivit presei, este „în siguranță după ce au fost semnalate focuri de armă în vecinătatea sa”, a declarat Steven Cheung, director de comunicare pentru campania lui Donald Trump, adăugând că „nu există alte detalii în acest moment”.

Secret Service, însărcinat cu protecția președinților, foștilor președinți și personalităților politice importante, a anunțat pe X că „anchetează împreună cu biroul șerifului comitatului Palm Beach un incident implicându-l pe fostul președinte Donald Trump care a avut loc cu puțin timp înainte de orele 14:00 (18:00 GMT)”.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării