main logo
2062

Fată virgină, la licitație pe 500 de vaci, 10.000 de dolari şi 3 Audi

O adolescentă de 17 ani a fost scoasă la licitaţie, pe Facebook de propria familie. Tânăra din Sudan a fost vândută pe 500 de vaci, trei maşini Audi Q7 cu motoare V8 şi 10.000 de dolari.

La licitaţie s-au înscris cinci bărbaţi, dar din cauză că miza a atins cote inimaginabile pentru o ţară săracă precum Sudanul, a câştigat un om de afaceri. Nunta a avut loc la 9 noiembrie şi a fost organizată pe cheltuiala ginerelui, transmite Știri.md cu referire la Click.

Ia, neamule, virgina dacă ai în ogradă 500 de vaci, 10.000 de dolari şi trei Audi Q7! Cam aşa s-a strigat la licitaţia de pe Facebook la care a fost scoasă o tânără virgină de 17 ani, din Sudan. Au licitat cinci bărbaţi. Câştigător a fost omul de afaceri Kok Alat. Nunta a fost organizată pe chweltuiala ginerelui şi a avut loc la 9 noiembrie. La eveniment a fost prezent inclsuiv un reprezentant al guvernului sudanez.

La licitaţia virginei a participat şi un vice-guvernator

Licitaţia pentru tânăra de 17 ani a fost una publică şi practic oricine se putea înscrie, pe Facebook. Unul dintre bărbaţii care s-au înscris în cursa pentru inima tinerei de 17 ani a fost vice-guvernatorul David Mayom Riak, din statul Lacurile de Est. El a oferit 250 de vaci familiei miresei şi a pierdut la final în faţa afaceristului Kok Alat, care a dat dublu. Politicianul a explicat pentru Radio Tamazuj: „Cunosc foarte bine familia pentru că sunt vecinii mei şi trăim în linişte de foarte mult timp. Le-am promis că mă voi căsători cu fata încă de când aceasta era foarte mică”. Însă socoteala de acasă nu coincide cu cea de la licitaţie.

Din păcate, alesul inimii adolescentei nu a câştigat licitaţia. Şi asta pentru că în cursă s-a înscris Kok Alat, un om de afaceri prosper care a pus la bătaie 500 de vaci, trei maşini Audi Q7 şi 10.000 de dolari. Alat a fost declarat câştigător la 3 august după ce familia a acceptat oferta afaceristului. 

Din cauză că licitaţia a fost publică, mai multe organizaţii internaţionale au reacţionat şi le-au cerut autorităţilor să intervină în aceste târguri cu carne vie. Afaceristul mai are nouă soţii şi a postat recent o fotografie cu ultima achiziţie pe pagina lui de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării