main logo
734

Familia regală britanică a prezentat felicitările de Crăciun

Membrii familiei regale britanice au dat vineri publicităţii fotografiile pe care le vor trimite anul acesta drept felicitări de Crăciun.

Familia regală britanică a prezentat felicitările de Crăciun

Membrii familiei regale britanice au prezentat fotografiile pe care le vor trimite anul acesta drept felicitări de Crăciun, prinţul William alegând o fotografie relaxată de familie, în timp ce Harry a publicat o imagine din seara căsătoriei cu actriţa americană Meghan Markle, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Fotografia alb-negru în care apar Harry şi Meghan, care vor deveni părinţi în primăvara anului viitor, îi înfăţişează pe cei doi admirând un foc de artificii la recepţia care a urmat ceremoniei de căsătorie desfăşurată în mai la castelul Windsor.

William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a ales o fotografie mai convenţională pentru felicitarea de Crăciun. Imaginea îl înfăţişează împreună cu soţia sa, Kate, alături de cei trei copii, George (5 ani), Charlotte (3 ani) şi bebeluşul Louis, la reşedinţa lor de la Amner Hall.

Prinţul Charles, care a aniversat anul acesta împlinirea vârstei de 70 de ani, apare în fotografia de Crăciun alături de soţia sa, Camilla, pe o bancă din grădina reşedinţei lor londoneze, Clarence House.

În ciuda zvonurilor apărute în tabloidele britanice în ultimele săptămâni, cum că relaţia dintre cuplul William şi Kate şi Harry şi Meghan ar fi tensionată, toţi membrii familiei regale vor petrece, potrivit tradiţiei, Crăciunul împreună cu regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 92 de ani, la reşedinţa Sandringham din estul Marii Britanii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării