main logo
509

Facebook a descoperit un virus care a afectat milioane de utilizatori

Facebook a declarat vineri că a descoperit un virus care este posibil să fi afectat aproximativ 6,8 milioane de utilizatori care utilizează logarea Facebook pentru a primi accesul la aplicaţii aşa-numite 'third-party' pentru a accesa fotografii.

Facebook a descoperit un virus care a afectat milioane de utilizatoriFacebook a declarat că a descoperit un virus care este posibil să fi afectat 6,8 milioane de utilizatori.

Compania Facebook a declarat că problema a fost rezolvată, dar este posibil să fi afectat aproape 1.500 de aplicaţii construite de 876 de dezvoltatori. Facebook a mai spus că, între 13 şi 25 septembrie, unele dintre aplicaţiile third-party au obţinut acces la un set mai mare de fotografii decât în mod obişnuit, relatează Ştiri.md cu referire la radiochisinau.md.

Virusul decoperit este doar una dintre multele probleme de protecţie a datelor personale pe care le are Facebook în acest an, printre acestea fiind scandalul Cambridge Analytica şi accesarea ilegală a 30 de milioane de conturi în luna octombrie. Acţiunile Facebook au scăzut la bursă cu 1,3%.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării